איך אתם אוהבים לאכול את הלאטקס שלכם? ללא תוספות? עם שמנת חמוצה? או אולי לצד רסק תפוחים קלאסי?
כך או כך, השנה אנחנו במצב רוח לשדרג את לביבות תפוחי האדמה המסורתיות לכבוד חנוכה. לכן יצרנו 8 רעיונות פשוטים וטעימים שיעלו את הלביבות ואת בלוטות הטעם שלכם לרמה הבאה.
התחילו עם מתכון ללביבות תפוחי אדמה ואז הוסיפו להן את התוספות האהובות עליכם מהרשימה למטה, או הכינו מגוון תוספות, ערכו הכל על שולחן בופה, ותנו לחברים ולמשפחה בערב לביבות לבחור את התוספות המועדפות עליהם!
ואם תרצו להסתמך על מרכיבים קנויים כמו טפנד זיתים או צ'אטני מנגו – זה לגמרי בסדר. אתם עמלים על הכנת לביבות קריספיות, ואתם בהחלט ראויים למנוחה:) כמובן, אם אתם מעדיפים להכין הכל בעצמכם, זה נהדר גם כן.
סלמון מעושן

בראנצ' ללא מאמץ: הניחו על הלביבות סלמון מעושן, כף קטנה של חזרת ומעט צלפים .
טפנד זיתים

טפנד / ממרח זיתים ביתי או קנוי משתלב נהדר ונותן ללביבות שלכם טוויסט איטלקי.
חמאת אגוזים ותפוח

תופתעו לגלות כמה השילוב הזה מקסים על לביבות תפוחי אדמה. חמאת בוטנים, חמאת אגוזי לוז, שקדים, או כל ממרח דומה ופרוסות תפוח יוצרות תוספת מהירה וטעימה.
גבינת שמנת ועשבי תיבול

נסו למרוח גבינת שמנת טבעית או בטעמים, ופזרו מעל את עשבי התיבול הקצוצים האהובים עליכם (לדוג': בזיליקום)
רוטב בשר

זו לביבה שאפשר לאכול כארוחה שלמה! הוסיפו מעל את רוטב הבשר האהוב עליכם. ניתן גם להשתמש במתכון שלנו באתר לפירורי טלה חריפים.
תפוח ודלעת

הנה טוויסט על רסק התפוחים המסורתי: דלעת משימורים, תפוח קצוץ, קורט קינמון וכמה גרעיני דלעת קלויים.
גבינה ורוטב פטריות

את ההשראה לתוספת הזאת לקחנו ממנת ה Poutine הפופלארית בקנדה ( צ'יפס תפוחי אדמה + גבינת קווארק + רוטב סמיך). נסו להוסיף גבינת ריקוטה / גבינת טוב טעם 1 גבינה לבנה רכה, יחד עם רוטב הפטריות האהוב עלייכם!
צ'אטני מנגו

צאו לטיול לאיים הטרופיים באמצע החורף עם צ'אטני מנגו ביתי או קנוי, מנגו טרי ותוספת של קוקוס מגורד.
באיזה תוספת בחרתם? ספרו לנו בתגובות למטה:)