האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מצעד הסופגניות


הן מרצדות.

מנקדות את זכוכית החלון שלידי,

באור יקרות

אור של ניסים.

אור של שמחה.

אור של עשיה.

המון עשיה היו בימים ההם.

לנו השאירו חצי שעה של מנוחה,

ועשיה מסוג אחר.

עשיה של התלכדות.

עשיה של האהבה.

לעשות בשביל לשמוח.

אז הפעם החלטתי לעשות מצעד סופגניות,

שישמחו כל מי שרק יראה אותן.

לדגמן את הטעמים הפופולאריים והאהובים,

לתת לכל אחד ואחד את תשומת הלב הדרושה.

הכינו את המתכון שלי לסופגניות , או ,מבחינתי, לכו לקנות סופגניות ריקות וטעימות והשאירו את עבודת הקישוטים עליכם. השראה והדרכות למגוון ציפויים, קישוטים , ומילויים בהמשך הפוסט:)

העשירה

ציפוי של גנאש ואגוזי לוז,

מילוי של שוקולד ואגוזים, וקישוט של פררו מוזהב.

יש יותר עשיר מזה?

המסורתית

נכון, לא של המסורת שלנו

אבל לארגנטינה יש גם מסורת?

אלפחורס, כן! עוגית הסנדוויץ המתוקה שמאגדת בתוכה ריבת חלב ומצופה בקוקוס.

אז הנה היא, כאן!

הילדותית

בכל אחד מאיתנו חבוי ילד,

כזה שגם כשיש סוכריות ליבו מנתר.

המינימליסטית

שוקולד לבן, אוריאו,

נקי, יפה ואלגנטי.

השוקולדית

אין שוקוהוליקים שיוותרו על זה.

טריפל של שוקולדים,

לבן, מריר, חלבי,

אני מוכנה כבר לתת ביס 🙂

המיוחדת

קינוח שלם בסופגניה קטנה.

מלית מוס גבינה.

שברי עוגיות, קישוטי מרנג, ורוטב חמצמץ ששובר הכל.

עוגת גבינה ופירורים מישהו?

כאן תראו הדרכה מפורטת ומתכון ל קישוט סופגנית עוגת גבינה ופירורים

התוכן באדיבות האתר רחוב האמן ובאדיבות היוצרת ברוכי קופטייל

צילום: שושי סירקיס

לאינסטגרם של שושי

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן