4 מנות זמן הכנה 15 דק זמן כולל 75 דק רמת קושי: קלה פרווה אתם יכולים להכין לבד בבית אגוזים מסוכרים בדיוק כמו ברחובות ניו יורק. מצרכים 2 חלבוני ביצה, בטמפרטורת החדר 1 כוס דחוסה סוכר חום 60 גרם מרגרינה או חמאה, מומסת ומקוררת לטמפרטורת החדר 250-400 גרם מיקס אגוזים לבחירה - קשיו/ אגוזי מלך/ פקאן/ שקדים/ אגוזי מקדמיה וכו' אופן ההכנה 1. מחממים תנור ל135 מעלות , ומכינים בצד תבנית (לא משומנת). 2. במיקסר טורפים את החלבונים עד שהם נהיים יציבים. 3. מוסיפים בהדרגה את הסוכר החום, 1/4 כוס כל פעם ולערבב אחרי כל הוספה, עד שהתערובת יציבה ומבריקה. 4. בעזרת מרית גדולה, מקפלים פנימה את המרגרינה/חמאה המומסת. 5. מוסיפים בעדינות את האגוזים לתערובת ומערבבים עד לציפוי. שימו לב לערבב בעדינות שלא ישברו האגוזים! 6. מפזרים בשכבה אחידה את האגוזים על התבנית המוכנה. 7. אופים במשך שעה, וכל 15 דקות מערבבים את האגוזים כדי שלא יתחברו. 8. אחרי שמוציאים מהתנור , מחכים עד שהאגוזים מתקררים ומערבבים מיד פעם למנוע התחברות. אחסון: בקופסה אטומה עד לחודשיים בטמפרטורת החדר. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!