אם אתם רוצים קינוח קליל, אבל לא רוצים להתחיל לאפות – זאת המנה המושלמת עבורכם! אגסים אפויים בכמה דקות הכנה, חותכים, מוסיפים אגוזים וצימוקים, ומתפנקים עם קינוח שהוא גם טעים וגם בריא!
מצרכים
2 אגסים שלמים
1/4 כוס אגוזי מלך טחונים
1/4 כוס צימוקים
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית ג'ינג'ר מגורד
2 כפות חמאה או שמן קוקוס
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל220 מעלות, ומרפדים תבנית עם נייר אפיה.
2.
חותכים את האגסים לחצאים, ומוציאים את הליבה בעזרת כף קטנה.
3.
משמנים את התבנית עם נייר האפיה עם החמאה או השמן ומניחים מעל את האגסים, עם הצד החתוך כלפי מטה.
4.
אופים 30 דקות או עד שהאגסים מתרככים.
5.
בינתיים, מערבבים את האגוזים, צימוקים, קינמון, ג'ינג'ר וחמאה/שמן בקערה קטנה.
6.
מוציאים את האגסים מהתנור , הופכים, וממלאים בתערובת .
7.
מחזירים לתנור ל15 דקות נוספות או עד שהמילוי מזהיב.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!