אגרול בננה ונוטלה

8

מנות

זמן הכנה

15 דק

זמן כולל

25 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

פשוט במיוחד וטעים להפליא – כל מה שצריך לעשות זה לעטוף ולגלגל ויש לכם קינוח מושלם. תרגישו חופשי להשתמש בכל ממרח שוקולדי שאתם אוהבים ! ממרח נוטלה בהכשר טוב ניתן למצוא בחנויות האפיה המתמחות ( פרווה / חלבי)

מצרכים

  • 2 בננות, חתוכות לקוביות קטנות
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/2 כפית קינמון
  • 8 דפי אגרול, מופשרים
  • 8 כפות ממרח נוטלה או ממרח שוקולד (פרווה או חלבי)
  • שמן רגיל או שמן זית לטיגון
  • 1/4 כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה

1.

בקערה בינונית מערבבים את הבננות, מיץ הלימון, הסוכר, הקורנפלור והקינמון. מועכים קלות את הבננות עם גב כף עץ עד שהן מתרככות מעט.

 

2.

מניחים את דפי האגרול על משטח עבודה גדול. עובדים עם דף אחד בכל פעם. מורחים כף אחת של נוטלה / שוקולד על הדף, ומשאירים שוליים של כ-1/4 ס"מ מכל הצדדים.

3.

מניחים 3 כפות מתערובת הבננות במרכז הדף ומברישים בעדינות את כל השוליים במים.

4.

מסדרים את הדף כך שאחת הפינות קרובה אליכם. מקפלים את הפינה התחתונה לכיוון המרכז, רק עד לכיסוי המילוי. מקפלים את שני הצדדים פנימה כך שייפגשו במרכז, ואז מגלגלים מלמטה כלפי מעלה. מברישים את הפינה האחרונה במים ולוחצים בעדינות לאטימה.

5.

מניחים על תבנית אפייה כשהחיבור כלפי מטה. חוזרים על התהליך עם יתר הדפים, הנוטלה / שוקולד והמילוי.

6.

מחממים כ-1/4 ס"מ שמן במחבת גדולה. מטגנים את האגרולים במשך 6–9 דקות או עד שהם זהובים מכל הצדדים, תוך שימוש במלקחיים כדי להבטיח השחמה אחידה. מסירים ומניחים לניקוז על נייר סופג.

7.

להגשה, מפזרים אבקת סוכר על האגרולים וחותכים לחצי.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

פרנץ' טוסט בטעם סמור'ס

ספינג' מרוקאי של החיים

ציפוי וניל עשיר

דונאטס חלבי

צ'ורוס עם קינמון וסוכר

סופגניית קרם בייגלה

סופגניית קקאו וגנאש חלב

סופגניית חמאת בוטנים ושבבי במבה

סופגניית שנטלי ותות מצופה שוקולד

סופגניית קרם לימון ומרנג

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן