אגרול בקר ופטריות

10

מנות

זמן הכנה

15 דק

זמן כולל

45 דק

רמת קושי: קלה

בשרי

הכינו לבד אגרול בבית! המתכון הזה הוא עם טוויסט כייפי וטעים, ואפשר למלא את האגרולים בכל מילוי שאתם אוהבים. בוריאציה הזאת הרכבנו מילוי של בשר טחון , פטריות, וכרוב.

מצרכים

  • 1 כף שמן זית
  • 225 גרם בשר טחון
  • 1 בצל, קצוץ
  • 2 פטריות פורטובלה, קצוצים
  • 1 כוס כרוב ירוק קצוץ
  • 4 כפיות רוטב סויה + עוד להגשה
  • 2 כפיות פלפל שחור גרוס טרי
  • 1 כפית רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 1 חבילה עלי אגרול, מופשרים
  • 1 ביצה, טרופה עם 1 כפית מים
  • שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה

1.

מחממים את השמן במחבת סוטאז' גדולה על אש בינונית גבוהה ומוסיפים את הבשר הטחון. מבשלים 8-10 דקות או עד להשחמה יפה.

2.

מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 4 דקות נוספות.

מוסיפים את הפטריות והכרוב ומבשלים כ-5 דקות או עד שמצטמצם.

3.

מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים לתערובת רוטב סויה, פלפל, רוטב  צ'ילי, ושמן שומשום.

מניחים בצד עד שהתערובת מתקררת מספיק ונוחה לעבודה.

4.

מכינים עלה אגרול אחד על משטח עבודה כך שהצד השפיצי פונה כלפי מטה. מניחים כ-3 כפות מהמילוי במרכז העלה. מברישים קלות כל פינה בעלה עם הביצה הטרופה. מקפלים את הפינה התחתונה למעלה, מעל למילוי. מכניסים פנימה את 2 קצוות העלה וממשיכים לגלגל כלפי מעלה, וסוגרים היטב את האגרול.

מניחים על תבנית , עם החלק המגולגל כלפי מטה.

חוזרים על הפעולה עם כל האגרולים.

5.

ממלאים מחבת גדולה עם כ-1 ס"מ שמן קנולה ומחממים על אש בינונית - בינונית גבוהה.

מטגנים את האגרולים כ-5 דקות עד לקריספיות וצבע זהוב- חום על כל הצדדים. בעזרת מלקחיים הופכים את האגרול תוך כדי הטיגון כדי שישחים באופן אחיד.

מגישים לצד רוטב סויה.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

אנטריקוט על האש עם גזר לבן קריספי

שיפודי בשר בתיבול מעורב ירושלמי

צלי צלעות בקר בחזרת

צלי צלעות בקר קלאסי

בריסקט בתנור עם תפוחים צלויים

בריסקט בתנור עם סילאן ומרינדה יבשה

אוזן אסאדו

סליידר לביבות תפוחי אדמה וכדורי הודו

סליידר לביבות תפוחי אדמה ופסטרמה

טאג'ין טלה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן