בטטות צלויות במייפל עם פקאנים

10

מנות

זמן הכנה

5 דק

זמן כולל

45 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 1.8 קילו בטטות, שטופות ונקיות חתוכות לפרוסות בעובי 2 ס'מ
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כף מלח גס
  • 6 כפות סירופ מייפל
  • 2 כוסות פקאנים קצוצים

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל205 מעלות.

2.

מחלקים את הבטטות באופן שווה בין 2 תבניות תנור בשכבה אחת.

מזלפים שמן זית ומפזרים מעל מלח וצולים במשך 30 דקות.

3.

מוציאים מהתנור ומערבבים עם סירופ מייפל והפקאנים

4.

מחזירים לתנור ל5-10 דקות נוספות או עד שהבטטות נהיות רכות ומשחימות קלות.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

שומר צלוי עם קריספי קינואה

מגש ירקות צלויים

גזר חריף בסגנון האסלבק

סלט תירס קייצי

פטריות ממולאות בעגבניות מיובשות וגבינת ברי

קישואים בסגנון איטלקי

קליפות ירקות צלויות – מושלם לשאריות מבישולי פסח:)

סלט מלפפונים ושמיר מרענן

חצאי בצל מקורמלים

סלט פנצנלה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן