בלינצ'ס קלאסי

5

מנות

זמן הכנה

5 דק

זמן כולל

10 דק

רמת קושי: קלה

חלבי

בלינצ'ס הם מנה שקלה להכנה, ואפשר לגוון עם כל סוגי המילויים. ניתן להגיש את הבלינצ'ס כמנת פתיחה, עיקרית, או קינוח, ולשחק בהתאם עם המילוי. בשביל להכין בלינצ'ס פרווה, החליפו את החלב במים או בתחליף אחר פרווה.

מצרכים

  • 3 ביצים
  • 1 כוס קמח
  • 1/4 כוס סוכר
  • 3/4 כוס חלב
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה

1.

בקערה בינונית מערבבים את הביצים, קמח, וסוכר.

2.

מוסיפים בהדרגה את החלב ואת המים ומערבבים עד שנוצרת בלילה.

3.

מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה ומרססים בשמן.

4.

יוצקים מהבלילה למחבת כמות שמספיקה כדי לכסות את תחתית המחבת (ולא יותר מזה, כדי לקבל בלינצ'ס דקים!).

מחכים עד שהבלילה מבעבעת ותחתית הבלינצ'ס משחים קלות, והופכים לצד השני.

ממתינים 30 שניות נוספות ומעבירים את עלה הבלינצ'ס המבושל לצלחת. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.

5.

ממלאים עם מילוי שאוהבים , מגלגלים ומגישים.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

ברוסקטה קישואים

סלט פנצנלה

פוקאצ'ות

גביניות מלוחות

גרנולה קוקוס

טוסט כמו בחנויות

סטראטה – מאפינס איטלקי משאריות חלה

קסרול פרנץ' טוסט

פרנץ' טוסט בטעם סמור'ס

גרנולה עם שמן זית סילאן וסומאק

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן