בלינצ'עס מלוח מטוגן

10

יחידות

זמן הכנה

15 דק

זמן כולל

30 דק

רמת קושי: קלה

חלבי

מצרכים

עלי בלינצ'עס
  • 3 ביצים
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 1 כוסות מים
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות שמן
מלית גבינה
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 2 כפות קמח
  • 1 ביצה
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

1.

בעזרת בלנדר מוט טוחנים את כל מצרכי הבלינצ'עס, עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים.

2.

משמנים קלות מחבת חמה ויוצקים כמות של מצקת קטנה ליצירת בלינצ'ס דק.

3.

מטגנים כל צד כחצי דקה–דקה, עד שמתחילות להופיע בועות והבלינצ'ס מתייצב.
ממשיכים כך עם כל הבלילה, מערבבים מדי פעם.

4.

בקערה קטנה מערבבים את כל מצרכי המלית. טועמים ומוסיפים עוד מלח אם צריך.

5.

ממלאים כל עלה בלינצ'עס בכף מהמלית, ומגלגלים.

מטגנים על אש בינונית עד לקריספיות והשחמה קלה ב-2 הצדדים.

להגיש חם!

מתכונים נוספים

סלמון צלוי על מצע תרד מאודה

ברוסקטה קישואים

לחם זעתר שטוח

פטריות ממולאות בעגבניות מיובשות וגבינת ברי

קרפ מלוח / בלינצ'ס עם ירקות

מרק סלרי מוקרם

מרק "עוף" פרווה (וטבעוני!)

סלמון ברימון וסומאק עם לימונים צרובים

סלט פנצנלה

אוזני המן פיצה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן