זמן הכנה 15 דק זמן כולל 25 דק רמת קושי: בינונית פרווה קרמבו. כמה טעים ככה פשוט! מצרכים בסיס עוגיות לפי הטעם האישי (אוראו/ עוגיית חמאה/ביסקויט וכו) מילוי 200 גרם חלבונים 360 גרם סוכר 40 גרם גלוקוזה 100 מ'ל מים אופן ההכנה 1. מחממים על סיר/בן מארי מים סוכר וגלוקוזה ל117-120 מעלות. 2. כשהסירופ מגיע ל 110-113 מעלות מתחילים להקציף את הביצים בתוך קערת מיקסר. 3. כשהסירופ מגיע ל 117-120 מעלות שופכים אותו בזהירות על דופן המיקסר תוך כדי הקצפת הביצים. 4. ממתינים עד שתערובת המרנג מתקררת לגמרי / או לחילופין נהיית יציבה . מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על העוגיות . 5. אופציונאלי: ניתן לצפות בשוקולד או לעטר בקישוט אחר לבחירתכם. אור שפיץ היא יזמית וקונדיטורית צעירה שכבשה את הרשת עם המתכונים הייחודיים שלה והבייקרי הכשר המפורסם שפתחה בתל אביב.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!