6 מנות זמן הכנה: 10 דק' זמן הכנה כולל: 25 דק' רמת קושי: קלה פרווה טמפורה, טכניקה יפנית קלאסית, משתלבת מצוין עם חצילים וטעימה במיוחד לצד גבינות ישראליות כמו פטה או לבנה. מצרכים 1 ביצה 1 כוס קמח לבן 1½ כוסות בירה קרה מאוד 1 חציל בינוני חתוך לעיגולים בעובי של 1 ס'מ שמן זית לטיגון מלח גס לקישוט: גבינת פטה / עשבי תיבול טריים / יוגורט יווני או לבנה אופן ההכנה 1. בקערה בינונית, מערבבים ביצה, קמח ובירה, עד לקבלת תערובת חלקה. 2. מחממים מחבת על להבה בינונית ושופכים לתוכה שמן זית בגובה של כ-5 ס"מ. 3. טובלים את עיגולי החציל בתערובת הטמפורה ולאחר מכן בשמן החם. מטגנים עד שמזהיב. מניחים על נייר סופג ומפזרים מעל מלח. 4. מגישים עם גבינת פטה, עשבי תיבול טריים או טובלים ביוגורט יווני או לבנה.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!