ארוחה קלילה, ניתן גם להכין את הטורטיה עם מילוי הקפרזה ללא השלב של טיגון הטוסט, אבל יש משהו בגבינה הנמסה שמתקבלת בטוסט שהופך גם ארוחה בריאה למפנקת במיוחד.
מצרכים
1 כפית שמן זית
1 כפית חומץ בלסמי
מלח גס
פלפל שחור
1 כוס חסה קצוצה
¼ כוס עלי בזיליקום טריים
¼ כוס עגבניות שרי, חצויות
30 גרם גבינת מוצרלה, פרוסה או קצוצה
מלח ופלפל
1 פיתה / לאפה / או טורטיה, מקמח מלא
אופן ההכנה
1.
בקערה קטנה מערבבים שמן זית, חומץ, ומעט מלח ופלפל. מוסיפים את החסה, בזיליקום , ועגבניות ומערבבים היטב.
2.
מחממים מחבת סוטאז' גדולה על אש בינונית גבוהה. מצפים את המחבת בשכבה דקה של שמן זית.
3.
שמים את הסלט והגבינה בתוך הטורטיה, מקפלים את הצדדים ומגלגלים כמו בוריטו. מניחים על המחבת החמה ומבשלים עד שמשחים משני הצדדים.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!