טראפלס שוקולד טחינה מ-2 מצרכים

15

טראפלס

זמן הכנה

5 דק

זמן כולל

245 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

אם אין לכם תבניות שקעים לשוקולד ניתן לרפד תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה / ניילון, לשפוך לשם את השוקולד ולחתוך לריבועים אחרי ההקפאה. שימו לב שהטראפלס נשמרים במיטבם בהקפאה, והם נמסים מהר יותר מטראפלס רגילים (בגלל הטחינה) .

מצרכים

  • 1 חפיסת שוקולד מריר (100 גרם), קצוץ
  • ½ כוס טחינה 100%

אופן ההכנה

1.

מניחים את השוקולד בקערה קטנה שניתנת לשימוש במיקרוגל או בסיר קטן. שופכים את הטחינה מעל לשוקולד.

2.

מחממים את הקערה במיקרוגל או את הסיר על אש נמוכה למשך דקה, או עד שהשוקולד נמס. מערבבים יחד את השוקולד והטחינה.

3.

שופכים את התערובת לתבניות שקעים שמיועדות לשוקולד (הכמות תספיק לכ- 15 שוקולדים קטנים). מקפיאים לפחות שעתיים או עד ההגשה. הגישו קפוא, הטראפלס נמסים מהר!

הצעת הגשה: ניתן לאבק את הטרפאלס בקקאו.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

כדורי תמרים ב-3 טעמים

נשיקות מרנג

שברי שוקולד עם פיסטוקים ושקדים מלוחים

גרנולה קוקוס

שברי שוקולד לבן

כוכבי מרנג שוקולד עם רוטב פטל

מקרונים

פחזניות

שקדים מקורמלים

ציפוי שוקולד מריר

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן