אם אין לכם תבניות שקעים לשוקולד ניתן לרפד תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה / ניילון, לשפוך לשם את השוקולד ולחתוך לריבועים אחרי ההקפאה.
שימו לב שהטראפלס נשמרים במיטבם בהקפאה, והם נמסים מהר יותר מטראפלס רגילים (בגלל הטחינה) .
מצרכים
1 חפיסת שוקולד מריר (100 גרם), קצוץ
½ כוס טחינה 100%
אופן ההכנה
1.
מניחים את השוקולד בקערה קטנה שניתנת לשימוש במיקרוגל או בסיר קטן. שופכים את הטחינה מעל לשוקולד.
2.
מחממים את הקערה במיקרוגל או את הסיר על אש נמוכה למשך דקה, או עד שהשוקולד נמס. מערבבים יחד את השוקולד והטחינה.
3.
שופכים את התערובת לתבניות שקעים שמיועדות לשוקולד (הכמות תספיק לכ- 15 שוקולדים קטנים). מקפיאים לפחות שעתיים או עד ההגשה. הגישו קפוא, הטראפלס נמסים מהר!
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!