האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

כבדים בסילאן ויין

4

מנות

זמן הכנה:
7 דק'
זמן הכנה כולל:
35 דק'

רמת קושי: קלה

בשרי

אל תיהיו כבדים, תכינו כבדים! ואם תגישו אותם מעל הפירה הנימוח שלי, אז בכלל תקבלו מנה מושלמת.

מצרכים

  • 2 כפות שמן
  • 1 בצל חתוך לטבעות
  • אופציונאלי: 1 סלסלת פטריות טריות, חתוכות לרבעים
  • 1 חבילת כבדים צלויים בואקום
  • 1/4 כוס יין אדום
  • מלח לפי הטעם
  • 1/2 כפית כמון
  • קורט אגוז מוסקט
  • פלפל שחור , לפי הטעם
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 כפית תבלין על האש
  • 3 כפות סילאן
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף טריאקי

אופן ההכנה

1.

במחבת גדולה מטגנים את הבצל בשמן על אש גבוהה במשך 5 דקות, תוך כדי עירבוב עד להשחמה וריכוך הבצל.

2.

מוסיפים את הכבדים ומטגנים כ-2 דקות מכל צד.

אם רוצים, מוסיפים בשלב זה את הפטריות.

3.

מוסיפים את היין האדום וממשיכים לבשל עד לצימצום היין.

4.

מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את שאר המצרכים.

 

אם נראה יבש, אפשר להוסיף מעט מים.

מתכונים נוספים

כבד קצוץ של גולדיס

תרמיל תיאלנדי עם כבדי עוף

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן