24-30 כדורים זמן הכנה 5 דק זמן כולל 15 דק רמת קושי: קלה פרווה כדורי הדג האלה הם מתאבן או חטיף נהדרים שאפשר להכין מראש. הם ניתנים לחימום חוזר בקלות בתנור או על הפלטה. מצרכים 4 כוסות תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים 1 קופסה גדולה של טונה לבנה או סלמון במים, מסוננת 1/2-1 כף בצל קצוץ 1 כפית שמיר (לא חובה) 3 ביצים, מופרדות מלח ופלפל לפי הטעם קמח תפוחי אדמה אם צריך שמן לטיגון אופן ההכנה 1. בקערה, מערבבים את תפוחי האדמה המעוכים, הטונה, חלמוני הביצים והתיבולים. מערבבים היטב. 2. בקערת המיקסר, מקציפים את חלבוני הביצים עד שהן הופכים לקצף יציב, ואז מקפלים לתוך תערובת הטונה. 3. יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג-פונג ומטגנים בשמן חם. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!