10 מנות זמן הכנה 10 דק זמן כולל 25 דק רמת קושי: קלה בשרי מצרכים 1,800 גרם כנפי עוף , ללא הקצוות, חתוכים באמצע 1 כפית מלח גס 3/4 כוס ריבת משמשים 2 שיני שום, כתושות 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ 1/4 כוס רוטב סויה 1/2 כפית פתיתי פלפל אדום 2 כפות מיץ ליים (או לימון) 1 כף חומץ בלסמי 1/2 כפית כמון 2 כפות עירית קצוצה לעיטור - פרוסות ליים ( או לימון) אופן ההכנה 1. מתבלים את הכנפיים במלח. מחממים גריל לחום בינוני גבוה. 2. במעבד מזון, מערבבים את ריבת המשמש, השום, ג'ינג'ר, רוטב סויה, פתיתי פלפל אדום, מיץ ליים, חומץ, וכמון עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את העירית. 3. מניחים את הכנפיים על הגריל ומבשלים 8-10 דקות. הופכים, וממשיכים לבשל על צידם השני 5-6 דקות. בעזרת מברשת או כף, מברישים את הרוטב על הכנפיים. מבשלים דקה אחת, והופכים. חוזרים על הפעולה גם עם הצד השני. 4. מגישים עם פרוסות ליים. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!