
10
מנות
זמן הכנה
45 דק
זמן כולל
125 דק
רמת קושי: בינונית
בשרי
מצרכים
כרוב ממולא
- 1 ראש כרוב בינוני
- ½ ק'ג אורז עגול מושרה במים מצוננים
- 2 בצל קצוץ מטוגן
- 3 כפות רסק עגבניות מרוכז
- 2 כפות סוכר
- 2 כפיות מלח
- 1 כפית גדושה פלפל שחור טחון
- 3 כפות שמן קנולה
- 2 כפות מלח
- 1 כוס מים פושרים
רוטב
- 1 ליטר מים או ציר ירקות
- 3 כפות רסק עגבניות
- 2 כפות סוכר
- 2 כפיות מלח
- ½ כפית פלפל שחור טחון
- 1 בצל קצוץ
- 3 כפות שמן קנולה
- מעט קורנפלור
אופן ההכנה
1.
כרוב: מקפיאים במשך יומיים את ראש הכרוב.
2.
מפשירים את הכרוב ומנתקים עלה עלה.
3.
מילוי: מערבבים היטב את כל חומרי המלית בקערה.
4.
הרכבה: במרכז העלה מניחים חופן מהמילוי , סוגרים מ-2 הקצוות ומגלגלים שיהיה סגור עם מעט אויר כך שיהיה מקום לאורז להתנפח. חוזרים על הפעולה עם כל עלי הכרוב, ומסדרים בתבנית.
5.
רוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בסיר ומביאים לרתיחה.
6.
יוצקים את הרוטב מעל לכרוב הממולא שבתבנית עד לכיסוי מלא. מכסים בנייר אפיה, ומעל בנייר כסף.
7.
במדף התחתון של התנור מניחים תבנית עם מים , ליצירת לחות.
אופים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות עם התבנית למשך 3.5 שעות.
גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!