
4
מנות
זמן הכנה
25 דק
זמן כולל
40 דק
רמת קושי: קלה
בשרי
מצרכים
שניצל
- 4 חלה אישית 'גולדיס'
- 8 יחידות חזה עוף דקיקים
- 4 כוסות פירורי לחם
- 8 כפות שומשום
- 2 כפות פפריקה מעושנת
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- קורט שום גבישי
- 2 ביצים
- 1 כף מיונז
- 1 כף רוטב סויה
- 2 כוסות שמן לטיגון עמוק
להרכבת הכריך
- חומוס גולדיס
- מטבוחה גולדיס
- פרוסות חציל מטוגן שחום
- צרור חסה טריה
- פרוסות עגבניה טריה
אופן ההכנה
1.
משרים את החזה עוף למשך שעתיים במקרר במשרה של ביצים מיונז וסויה (אם ממהרים, ניתן לותר ולטגן מיד).
2.
מצפים בתערובת של פירורי לחם, שומשום, פפריקה מעושנת, שום גבישי, מלח ופלפל. חוזרים פעמיים על הליך הציפוי כדי לקבל ציפוי עבה וקריספיות מקסימלית.
3.
מטגנים בשמן ומוציאים לנייר סופג למספר דקות.
4.
מכינים כריך עם חלה אישית של גולדיס, 2 פרוסות שניצל קריספי והתוספות לעיל.
גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!