האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לצ'ו

מנות

זמן הכנה:
7 דק'
זמן הכנה כולל:
50 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

לצ'ו הוא בסך הכול ירקות מאודים, שלא יעלה לו לראש:) לצ'ו זה שם הונגרי , אבל גם המרוקאים יכולים להכין את זה – כמון יעשה לירקות האלו רק טוב!

הלצ'ו מעולה כתוספת בפני עצמה, אך היא טעימה אם משדרגים ומגישים אותה מעל לפירה או לאורז.

מצרכים

  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1 פלפל חתוך לרצועות קטנות
  • 4 עגבניות בשלות מאד, חתוכות לקוביות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 חציל גדול חתוך לקוביות
  • 1 כף אבקת מרק עוף פרווה
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 2 כפיות סוכר

אופן ההכנה

1.

בסיר בינוני מטגנים את הבצל את שהוא נהיה שקוף.

2.

מוסיפים את השום, הפלפל, והחציל וממשיכים לבשל עד להתרככות.

3.

מוסיפים את העגבניות החתוכות , אבקת המרק, הסוכר, השמן , והתבלינים.

מכסים את הסיר , מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל למשך חצי שעה או יותר.

מתכונים נוספים

קישואים בסגנון איטלקי

קליפות ירקות צלויות – מושלם לשאריות מבישולי פסח:)

סלט מלפפונים ושמיר מרענן

חצאי בצל מקורמלים

סלט פנצנלה

כרוב סגול שאי אפשר להפסיק לנשנש

סלט פנצנלה עם שאריות חלה

סלט עגבניות עם בזיליקום וצנוברים

סלט חלומי כשמו כן הוא

גזר גמדי מבושל עם שמיר

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן