6 זמן הכנה 20 דק זמן כולל 30 דק רמת קושי: קלה חלבי מצרכים מילפיי 3 דפי פילו 100 גרם חמאה מומסת קצפת 500 מ'ל שמנת מתוקה 1 כף פודינג 2 כפות סוכר 1 כפית תמצית וניל לקישוט: תותים אופן ההכנה 1. מחממים תנור ל 175 מעלות. 2. מברישים דף פילו בחמאה מומסת, חוזרים על הפעולה עם 3 דפי פילו אחד מעל השני. חותכים ל 6 קוביות גדולות. 3. אופים 10 דקות או עד להשחמה. מקררים לגמרי את דפי הפילו לפני ההרכבה. 4. קצפת: מקציפים את כל חומרי הקצפת עד להתייצבות. 5. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף ומזלפים בין דפי הפילו . 6. מפזרים מעל תותים חתוכים . אור שפיץ היא יזמית וקונדיטורית צעירה שכבשה את הרשת עם המתכונים הייחודיים שלה והבייקרי הכשר המפורסם שפתחה בתל אביב.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!