ממרח חלבה שוקולד מריר ומלח ים

1/2 1 כוסות

זמן הכנה

10 דק

זמן כולל

10 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

לקחנו את הממתק הישראלי המסורתי והאהוב והפכנו אותו לממרח, שאפשר לשים על הכל… לחם, בייגלה, עוגיות, מה שתרצו! שימו לב להשתמש עם מצרכים איכותיים בלבד, במיוחד טחינה ואבקת קקאו. אומנם ניתן לאחסן עד ל 2-3 שבועות לאחר ההכנה, אך קחו בחשבון שזה כל כך ממכר שכנראה ייגמר לכם כבר לפני:)

מצרכים

  • 1 כוס טחינה
  • 90 גרם שוקולד מריר, מומס
  • 3 כפות סילאן
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כפית פתיתי מלח ים
  • לעיטור: מלח ים

אופן ההכנה

1.

בקערה קטנה מערבבים יחד את הטחינה, שוקולד מומס, אבקת קקאו, סילאן, וניל, ומלח.

2.

מעבירים את הממרח לצנצנת או לקופסה אטומה ומאחסנים במקרר.

אחסון: עד ל 2-3 שבועות בצנצנת או בקופסה אטומה.

מתכונים נוספים

כדורי תמרים ב-3 טעמים

נשיקות מרנג

שברי שוקולד עם פיסטוקים ושקדים מלוחים

גרנולה קוקוס

שברי שוקולד לבן

כוכבי מרנג שוקולד עם רוטב פטל

מקרונים

פחזניות

שקדים מקורמלים

ציפוי שוקולד מריר

תגובות

  1. רחל10:0416/10/2024
    יש שגיאת כתיב בתיאור המתכון "שאפשר להשים על הכל" -> צריך לכתוב "לשים"
    • sara15:4520/10/2024
      תודה שהסבת את תשומת ליבנו לכך! תוקן

הוספת תגובה

דילוג לתוכן