5 מנות זמן הכנה 10 דק זמן כולל 25 דק רמת קושי: קלה חלבי מצרכים 1 כף שמן זית 2 כוסות פרחי כרובית 3 שיני שום, כתושות 1 כפית מלח גס 450 גרם מקרוני / פסטה מחיטה מלאה 3 כוסות מים 1 כוס חלב דל שומן 1 כוס גבינת צ'דר לבנה או גבינת מוצרלה מגורדת 1/2 כוס יוגורט יווני דל שומן פלפל שחור גרוס טרי אופן ההכנה 1. במחבת גדולה ועמוקה / סיר על גבי אש בינונית גבוהה מחממים את השמן זית, ומוסיפים את הכרובית, מלח ושום. מבשלים עד להתרככות. 2. מוסיפים את הפסטה , מים, וחלב. מכסים ומערבבים מידי פעם עד שהפסטה אל-דנטה, כ-12 דקות. 3. מוסיפים גבינה ויוגורט, ומערבבים עד שנמס. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך במלח ופלפל. מעטרים בפלפל שחור גרוס טרי לפני ההגשה. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!