מק אנד צ'יז (בגרסה בריאה!) מוקרם בסיר אחד

5

מנות

זמן הכנה

10 דק

זמן כולל

25 דק

רמת קושי: קלה

חלבי

מצרכים

  • 1 כף שמן זית
  • 2 כוסות פרחי כרובית
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 1 כפית מלח גס
  • 450 גרם מקרוני / פסטה מחיטה מלאה
  • 3 כוסות מים
  • 1 כוס חלב דל שומן
  • 1 כוס גבינת צ'דר לבנה או גבינת מוצרלה מגורדת
  • 1/2 כוס יוגורט יווני דל שומן
  • פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

1.

במחבת גדולה ועמוקה / סיר על גבי אש בינונית גבוהה מחממים את השמן זית, ומוסיפים את הכרובית, מלח ושום. מבשלים עד להתרככות.

2.

מוסיפים את הפסטה , מים, וחלב. מכסים ומערבבים מידי פעם עד שהפסטה אל-דנטה, כ-12 דקות.

3.

מוסיפים גבינה ויוגורט, ומערבבים עד שנמס.

טועמים ומתקנים תיבול אם צריך במלח ופלפל.

מעטרים בפלפל שחור גרוס טרי לפני ההגשה.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

פסטה פסטו עם עוף

לזניית קישואים וגבינות

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה עם ירקות בסגנון אסייתי במחבת אחת

פסטה פאייה במחבת אחת

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

רוטב פסטה

פסטה פפרדלה עם חמאה חומה, צימוקים וקייל מוקפץ

פסטה אדומה שילדים אוהבים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן