5 מנות זמן הכנה 8 דק זמן כולל 28 דק רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 2 כפות שמן 2 בצל לבן , קצוץ 3 קופסאות פטריות טריות פרוסות / שימורי פטריות מסוננים מהנוזל 10 כוסות מים 3 כפות קמח 3 כפות אבקת מרק פטריות 1 כפית מלח ½ כפית פלפל 1 כפית חומץ יין אדום (לא חובה) אופן ההכנה 1. מחממים את השמן בסיר בינוני. 2. מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שהם נהיים שקופים (אם צריך, ניתן להוסיף מעט מים שלא יישרף). 3. מוסיפים את הפטריות, ומבשלים 15 דקות על אש נמוכה. 4. מוסיפים את המים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. 5. כשהמים מבעבעים מוסיפים את הקמח, אבקת מרק, חומץ יין אדום, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!