מרק פטריות

5

מנות

זמן הכנה

8 דק

זמן כולל

28 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 2 כפות שמן
  • 2 בצל לבן , קצוץ
  • 3 קופסאות פטריות טריות פרוסות / שימורי פטריות מסוננים מהנוזל
  • 10 כוסות מים
  • 3 כפות קמח
  • 3 כפות אבקת מרק פטריות
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל
  • 1 כפית חומץ יין אדום (לא חובה)

אופן ההכנה

1.

מחממים את השמן בסיר בינוני.

2.

מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שהם נהיים שקופים (אם צריך, ניתן להוסיף מעט מים שלא יישרף).

3.

מוסיפים את הפטריות, ומבשלים 15 דקות על אש נמוכה.

4.

מוסיפים את המים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.

5.

כשהמים מבעבעים מוסיפים את הקמח, אבקת מרק, חומץ יין אדום, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

מתכונים נוספים

מרק סלרי מוקרם

קניידלך רכים ומושלמים

מרק תפוחי אדמה תימני

מרק "עוף" פרווה (וטבעוני!)

קניידלך טבעוני

מרק כתום שלא תפסיקו לקבל עליו מחמאות

מרק קישואים קל

מרק פטריות קישואים ותפוחי אדמה

קרוטונים שאי אפשר להפסיק לנשנש!

מרק שמנת ערמונים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן