נגיסי נקניקיות

6-8 מנות

זמן הכנה

8 דק

זמן כולל

40 דק

רמת קושי: קלה

בשרי

מצרכים

  • 900 גרם נקניקיות איכותיות, חתוכות לנתחים בגודל כ-2.5 ס"מ
  • 1 כוס קטשופ
  • 1/3 כוס סוכר חום בהיר (דחוס)
  • 1/4 כוס בורבון
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1/2 כוס מים

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2.

שמים את הנקניקיות בתבנית בגודל 23×33 ס''מ. מוסיפים את הקטשופ, הסוכר החום, הבורבון, הבצל והמים. מערבבים היטב עד שהכול מצופה.

3.

אופים ללא כיסוי במשך 40 דקות. מגישים חם, עם קיסם בכל נתח.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט כרוב עם קראנץ' נודלס

רליש תירס ואבוקדו

המבורגר סלמון

המבורגר בסגנון הוואי

אנטריקוט על האש עם גזר לבן קריספי

שיפודי בשר בתיבול מעורב ירושלמי

לחם שטוח על האש

מגש ירקות צלויים

סלט תירס קייצי

כרוב סגול שאי אפשר להפסיק לנשנש

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן