6-8 מנות זמן הכנה 8 דק זמן כולל 40 דק רמת קושי: קלה בשרי מצרכים 900 גרם נקניקיות איכותיות, חתוכות לנתחים בגודל כ-2.5 ס"מ 1 כוס קטשופ 1/3 כוס סוכר חום בהיר (דחוס) 1/4 כוס בורבון 1 בצל גדול קצוץ 1/2 כוס מים אופן ההכנה 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. שמים את הנקניקיות בתבנית בגודל 23×33 ס''מ. מוסיפים את הקטשופ, הסוכר החום, הבורבון, הבצל והמים. מערבבים היטב עד שהכול מצופה. 3. אופים ללא כיסוי במשך 40 דקות. מגישים חם, עם קיסם בכל נתח. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!