נשיקות מרנג

זמן הכנה

15 דק

זמן כולל

195 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 200 גרם חלבון ביצה
  • 200 גרם סוכר לבן
  • 200 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה

1.

מקציפים את החלבון ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.

2.

מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים בתנועות קיפול עד להטמעת האבקת סוכר.

3.

מזלפים על תבנית את הצורות הרצויות.

4.

מכניסים לתנור על 80 מעלות למשך 3 שעות לפחות, עד לייבוש של הנשיקות.

מתכונים נוספים

כדורי תמרים ב-3 טעמים

שברי שוקולד עם פיסטוקים ושקדים מלוחים

גרנולה קוקוס

שברי שוקולד לבן

כוכבי מרנג שוקולד עם רוטב פטל

מקרונים

פחזניות

שקדים מקורמלים

ציפוי שוקולד מריר

כדורי טריקולד על בסיס פריך

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן