
12
סופגניות
זמן הכנה
5 דק
זמן כולל
5 דק
רמת קושי: קלה
חלבי
במקום למלא את הסופגניות בריבה, הפעם אנחנו מצפים אותן בממרח הריבה וממלאים בקרם חמאת בוטנים עשיר ומתוק. זו גרסה חדשה לגמרי של הקלאסיקה האמריקאית PB&J!
מתכון לסופגניות קלאסיות
מצרכים
מילוי חמאת בוטנים
- 1 כוס חמאת בוטנים
- 1/2 כוס חמאה, בטמפרטורת החדר
- 3 כפות חלב מלא
- 2 כוסות אבקת סוכר
ציפוי וקישוט
- 1 כוס ריבה בטעם לבחירתכם
- בוטנים קלויים ומומלחים, קצוצים
- 12 סופגניות קלאסיות, קישור מתכון למעלה
אופן ההכנה
1.
בקערת מיקסר , או בקערה בינונית עם מיקסר ידני, מקציפים את חמאת הבוטנים, החמאה, החלב ואבקת הסוכר עד שהתערובת קלילה ואוורירית.
2.
ממלאים שקית זילוף עם צנטר עגול במילוי חמאת הבוטנים. מזלפים את המילוי לתוך הסופגניות.
3.
מניחים את הריבה בקערה רדודה או בצלחת שטוחה. טובלים את חלקה העליון של הסופגנייה בריבה ומקשטים בבוטנים קלויים ומומלחים.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!