האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סופלה שוקולד ללא מיקסר מ-5 מצרכים בלבד!

8

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
15 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

הסופלה העשיר הזה הוא רק לחובבי השוקולד האמיתיים! במיוחד כשזה מגיע לליבת השוקולד במרכז העוגה , שתלויה בכם בגודל השוקולד שתבחרו להכניס. הצעה לגירסה ללא גלוטן: החליפו את הקמח בעמילן תפוחי אדמה.

מצרכים

  • 1/2 1 כוסות (200-250 גרם) שוקולד צ'יפס
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2/3 כוסותאו עמילן תפוחי אדמה
  • 8 קוביות גדולות של שוקולד איכותי

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים 8 רמקינים/ קוקטים לסופלה/ או מכינים מנג'טים.

2.

ממיסים את השוקולד צ'יפס והשמן ביחד בבן מארי או במיקרוגל.

מחכים שיתקרר.

3.

טורפים (בעזרת מזלג או מטרפה ידנית) את הביצים. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.

4.

מוסיפים לאט את תערובת השוקולד שהתקררה לתוך תערובת הביצים ומערבבים.

5.

מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.

6.

שופכים את הבלילה לתבניות המוכנות, ומכניסים קוביית שוקולד לתוך כל סופלה.

7.

אופים במשך 8-10 דקות.

הצעת הגשה: הגישו חם לצד גלידת וניל ופירות העונה.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

עוגת בלקאווט

עוגת גבינה דלת שומן

עוגת תפוזים אוורירית

עוגת פיתה של אמא (בצק שוקולד בצק)

עוגת גבינה יפנית

עוגת גבינה ישראלית

רוטב קרמל מהיר

עוגת גבינה מופלאה

עוגת הדבש של אמא

עוגת שוקולד קלה

תגובות

  1. ליבא13:3310/04/2025
    סופלה לפסח זה ואוו אמיתי!!! רצה עכשיו לקנות מוצרים ולהכין!!!!!
    • מערכת מניו05:5711/04/2025
      תודה ליבא! כן, זה בהחלט אחד המתכונים שהם תמיד להיט בשולחן לחובבי השוקולד... חג שמח!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן