
10
סיגרים
זמן הכנה
35 דק
זמן כולל
100 דק
רמת קושי: קלה
בשרי
מצרכים
- 1.5 ק'ג בשר צלעות טחון (פעם אחת)
- 2 בצלים בינונים קצוצים
- 3 שיני שום קצוצות
- 1 פלפל חריף ירוק קצוץ
- 1 כפית כמון
- 1 כפית כורכום
- 1 כף שטוחה מלח
- 5 כפות שמן זית
- צרור כוסברה טריה קצוצה
- 10 יחידות עלי סיגר
- 2 כפיות קמח
- 1/2 כוס מים
- 4 כוסות שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים קלות, מוסיפים פלפל חריף.
מוסיפים את הבשר תוך עירבוב מתמיד כדי שלא יווצרו גושים ומתבלים בכל התבלינים הרשומים למעל .
מצננים מעט ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה לאחר הצינון ( כדי לא לקבל מרירות מבישול יצר של הכוסברה).
מערבבים את הקמח עם המים כדי ליצור "דבק".
מניחים במרכז עלה הסיגר 2 כפות גדושות מילוי ובקצה העליון של העלה מורחים מעט מ ה"דבק" של תערובת הקמח ומים.
מקפלים בשני צידו של העלה ומגלגלים תוך הידוק עד לקצה לקבלת צורה של סיגר ולוחצים מעט להדבקה. חוזרים על הפעולה עם כל עלי הסיגר.
מניחים במקרר למשך שעה למיצוי נוזלים והדבקה של הסיגר.
מחממים את השמן במחבת שטוחה ומטגנים את הסיגר מכל צדדיו עד להשחמה.
מומלץ להגיש לצד טחינה ירוקה.
טיפ! כדי לא לקבל מרירות מבישול יתר של הכוסברה , מוסיפים אותו בסוף הבישול.
גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!