
זמן הכנה
15 דק
זמן כולל
15 דק
רמת קושי: קלה
פרווה
סלט מעולה ל"ימי ניקוי" לאחר שבתות וחגים עם תזונה כבדה. עוזר למערכות הגוף להתאפס מחדש ותורם להרגשה קלילה ואנרגטית. ארוחה מזינה וטעימה!
מצרכים
סלט
- 6 גבעולי סלרי כולל העלים
- 1 תפוח גדול
- 2 גזרים
- חופן אגוזי פקאן
רוטב
- ½ כוס מיץ תפוזים
- 1 כף מיץ לימון
- 1 כף גדושה חמאת שקדים
- 1 שן שום כתושה
- ¼ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1.
סלט: פורסים את גבעולי הסלרי לטבעות דקות וקוצצים את העלים.
2.
פורסים את התפוח לגפרורים.
3.
מגרדים את הגזרים במגרדת גסה.
4.
רוטב: מערבבים את כל רכיבי הרוטב בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד. ( לחלופין, אפשר להכין גם ללא בלנדר , אך המרקם יצא שונה)
מוסיפים את הרוטב לסלט סמוך לאכילה.
טיפ: מומלץ להכין כמות כפולה של הרוטב ולשמור בקירור (עד 5 ימים) . במקרר המרקם יסמיך יש לנער/לערבב לפני השימוש
הצעת הגשה: ניתן לשים כל ירק/פרי בשכבה נפרדת בכלי שקוף וליצור שכבות צבעוניות מעוררות תאבון. לחלופין ניתן לערבב את כל הרכיבים כמו שמופיע בתמונה.
שירה אזולאי מלווה נשים לשינוי תזונה מתוך רוגע והנאה, מפתחת מתכונים בריאים וקלים להכנה עם דגש על טעם ונראות שישאירו אתכם עם טעם של עוד…
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!