5 מנות זמן הכנה 15 דק זמן כולל 55 דק רמת קושי: קלה פרווה כולם יאהבו את הגרסה המעודכנת הזאת לסלט בטטה קלאסי. כדי לקבל יותר טעם וערכים תזונתיים, השארנו את הבטטות עם הקליפה. מצרכים 3 בטטות גדולות עם הקליפה, שטופות היטב ומיובשות, חתוכות לקוביות בגודל 4 ס'מ שמן זית מלח גס פלפל שחור גרוס טרי 1/2 כוס טחינה 1/2 כפית כמון 2 שיני שום, מגורדות דק אופן ההכנה 1. מחממים תנור ל 190 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה. 2. מסדרים את קוביות הבטטה על התבנית ומזלפים מעל שמן זית, מלח , ופלפל לפי הטעם. אופים במשך 40 דקות, ומערבבים מידי פעם, עד שהבטטות מתרככות ומשחימות מעט. 3. בקערה קטנה מערבבים את הטחינה, כמון, ושום. כשהבטטות יוצאות מהתנור מערבבים אותן עם רוטב הטחינה, כדי שהטעמים ייספגו. 4. מסדרים על מגש ומגישים חם או קר. אחסון: שאריות של הסלט ניתן לשמור בקופסה סגורה במקרר עד ל-3 ימים. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!