4 מנות זמן הכנה 5 דק זמן כולל 144 דק רמת קושי: קלה פרווה אנחנו אוהבים סלטים שמורכבים ממספר מצרכים בלבד, ושאפשר להכין מראש, כמו הסלט הזה! הסלט נשמר מעולה עד לשבוע במקרר. פשוט ומושלם כתוספת למנה עיקרית או למנת פתיחה לצד חלה וסלטים נוספים. מצרכים 2 כוסות גזרים קלופים, פרוסים לעיגולים בעובי 1/4 ס'מ 1 פלפל חלפיניו, ללא הגרעינים, קצוץ דק 1/4 כוס שמן זית 1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי 2 כפיות כמון 1 כפית מלח גס אופן ההכנה 1. בקערה גדולה מערבבים היטב את הגזרים עם החלפיניו, שמן זית, מיץ לימון, כמון, ומלח. מכסים ומעבירים למקרר למינימום 24 שעות לפני ההגשה להחדרת הטעמים. ניתן להגיש קר או בטמפרטורת החדר. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!