גבינת פטה קרמית, זיתים מלוחים, וקרוטונים קראנצ'ים, עטופים ברוטב אורגנו קליל… יאמי, סלט יווני! סלט שלגמרי יכול להיות ארוחה, או כתוספת / מנת פתיחה לארוחה חלבית. ניתן להוסיף גם קרעי חסה אם אוהבים.
מצרכים
2 לימונים סחוטים
1 כפית אורגנו
1/3 כוס שמן זית
2 כוסות קרוטונים עם עשבי תיבול ביתיים או קנויים
אופן ההכנה
1.
בקערה קטנה מערבבים את מיץ הלימון, אורגנו, ושמן זית ומניחים בצד.
2.
בקערה גדולה , מערבבים את הקרוטונים, מלפפונים, עגבניות, בצל, גבינת פטה, זיתים , וצלפים.
3.
מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וממתינים 20 דקות לפני ההגשה.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!