סלט כרוב ישראלי סגול

6

מנות

זמן הכנה

4 דק

זמן כולל

4 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

את המתכון הזה קיבלתי מחני גיסתי הישראלית, שמפורסמת במגוון הסלטים שלה! היא קוצצת את הכרוב טרי, אבל אני אוהבת לקצר את תהליך ההכנה ולהשתמש עם כרוב קצוץ שנמכר בשקיות, והטעם עדיין וואו. המתכון כל כך קל ומהיר שאני מכינה את זה כדי לסגור פינה מתי שצריך תוספת של סלט משביע שגם נותן פרזינטציה יפה.

מצרכים

  • 1 שקית כרוב סגול קצוץ (280 גרם)
  • 4 כפות מיונז לייט
  • 1 כף מיץ לימון סחוט טרי
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל

אופן ההכנה

1.

שמים את הכרוב, מיונז, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה בינונית, ומערבבים.

2.

מומלץ להניח במקרר למשך שעה לפני ההגשה לספיגת טעמים.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט תירס קייצי

סלט מלפפונים ושמיר מרענן

סלט פנצנלה

כרוב סגול שאי אפשר להפסיק לנשנש

סלט עגבניות עם בזיליקום וצנוברים

סלט חלומי כשמו כן הוא

סלט מלפפונים צ'ולמדה

סלט גזר וכרוב מוחמץ

סלט פלאפל עם עגבניות מיובשות

סלט אבוקדו

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן