סלט מלפפונים פרסי

4

מנות

זמן הכנה

10 דק

זמן כולל

10 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

אפשר להשתמש בכל סוג מלפפון לסלט הזה, אני אישית אוהבת את הטעם והטקסטורה שיש למלפפונים הפרסים הקטנים.

מצרכים

  • 3 מלפפונים פרסיים קטנים או 2 מלפפונים רגילים
  • 1/3 כוס חומץ יין אדום
  • 1 כף דבש
  • 1 כף שאלוטים כתושים
  • 2/3 כוסות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • 1 בצל סגול קטן, פרוס לחצאי טבעות
  • 1/2 כוס צימוקים צהובים

אופן ההכנה

1.

חותכים את המלפפונים לרבעים לאורך ופורסים למקלות בגודל 6 ס"מ.

2.

מכניסים את החומץ יין אדום, דבש, ושאלוטים למעבד מזון וטוחנים.

תוך כדי, מוסיפים לאט את השמן זית. מוסיפים את המלח ופלפל.

3.

בקערה גדולה, מערבבים את המלפפונים, בצל, וצימוקים. שופכים מעל את הרוטב.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט תירס קייצי

סלט מלפפונים ושמיר מרענן

סלט פנצנלה

כרוב סגול שאי אפשר להפסיק לנשנש

סלט עגבניות עם בזיליקום וצנוברים

סלט חלומי כשמו כן הוא

סלט מלפפונים צ'ולמדה

סלט גזר וכרוב מוחמץ

סלט פלאפל עם עגבניות מיובשות

סלט אבוקדו

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן