
4
מנות
זמן הכנה
15 דק
זמן כולל
20 דק
רמת קושי: קלה
בשרי
הסלט הקליל ומלא הטעמים הזה מתאים בול לארוחה קיצית. אחרי שמכינים את הרוטב, הסלט הזה מהיר להרכבה ואפילו יטעם נהדר ביום למחרת!
תוכלו להשתמש עם כל חלבון שתאהבו במקום העוף הטחון: רצועות חזה עוף על הגריל, סטייק, סלמון נא או טרי ועוד. גם את הירקות תוכלו להחליף או להשתמש רק עם חלקם.
מצרכים
רוטב
- 3 כפות סוכר קוקוס
- 4 כפות מיץ ליים (או לימון)
- 3 כפות רוטב סויה
- 3 שיני שום, כתושות
- 1-2 פלפל צ'ילי אדום חריף בינוני, קצוץ
סלט
- 1 כפית שמן זית
- 450 גרם עוף טחון
- 340 גרם אטריות אורז או שעועית דקות, חתוכות בעזרת מספריים לחתיכות קטנות יותר
- 3 כוסות עשבי תיבול , קצוצים ( כוסברה/ נענע/ או בזיליקום)
- תוספות (אופציונלי) 4 בצל ירוק, פרוסים
- 1 גזר בינוני, מגורד
- 1 מלפפון קטן, חתוך לקוביות
- 4 צנוניות , חתוכות לקוביות
- 1 בצל סגול, פרוס דק
- 1 פלפל צ'ילי, פרוס דק
- בוטנים מרוסקים
- שאלוטים מטוגנים
אופן ההכנה
1.
מכינים את הרוטב בצנצנת או בקערה.מערבבים היטב את הסוכר, מיץ ליים, רוטב סויה, שום ופלפל צ'ילי. מניחים בצד.
2.
במחבת קטנה עם 1 כפית שמן, מטגנים את העוף הטחון עד שמבושל לגמרי. מניחים בצד עד שמתקרר.
3.
בקערה גדולה מערבבים את הנודלס המוכנים עם עשבי התיבול , ירקות לבחירה, ועוף טחון. מזלפים מעל את הרוטב ומערבבים היטב.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!