סלט פארו (גרעיני כוסמין) עם עגבניות ובזיליקום

4

כוסות

זמן הכנה

10 דק

זמן כולל

25 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 1 כוס פארו (גרעיני כוסמין)
  • 2 כוסות עגבניות שרי או עגבניות גרייפ חצויות
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • ¼ כוס בזיליקום טרי, קצוץ דק
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

1.

 

בסיר קטן מכוסה חלקית, מבשלים את הפארו עם 2 כוסות מים על אש נמוכה. מכבים את האש ומכסים את הסיר, עד שהפארו סופג את כל הנוזלים ומתבשל לגמרי.

2.

מעבירים את הפארו לקערה ומוסיפים את העגבניות, מיץ לימון, שמן זית, ובזיליקום. מערבבים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

מגישים חם או קר .

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט ים תיכוני עם ירקות קלויים וקוסקוס מחיטה מלאה

חציל של השמחות

סלט זיתים ברוטב עגבניות פיקנטי

צלפים מטוגנים

גזרים קלויים במייפל עם גבינת עיזים

חציל קלוי עם קייל וקוסקוס

סלט תפוחי אדמה ישראלי

פלפלים קלויים

סלט כוסמת ופטריות

סלט פלפלים קלויים ולבבות דקל

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן