תוספת היין המבעבע קלות הופך את הסלט המרענן הזה לחגיגי ומושלם לאירוח!
מלון הוא פרי העשיר במים ופוטיואום, שמעולה ללחץ דם. הוא גם מכיל ויטמין סי וקופר, שמזינים את העור.
מצרכים
1 מלון, חתוך לפרוסות דקות
2 כוסות ענבים ירוקים , חצויים
4 קיווי, קלוף ופרוס דק
½ כוס מוסקטו
¼ כוס עלי מנטה קצוצים
אופן ההכנה
1.
מסדרים את פרוסות המלון, הענבים, והקיוי בקערה גדולה ונמוכה.
2.
יוצקים את המוסקטו מעל לפירות, וממתינים לפחות 15 דקות לפני ההגשה כדי שייספג .
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!