סלט פסטה בצנצנת

1

מנות

זמן הכנה

10 דק

זמן כולל

10 דק

רמת קושי: קלה

חלבי

ארוחה קלילה ומשביעה שאורזים בצנצנת ולוקחים להמשך היום וכך היא נשמרת היטב ומוכנה לאכילה, או מגישים בארוח חלבי בצנצנות אישיות לפרזינטציה יפה.

מצרכים

  • 1 כפית שמן זית
  • מיץ מ 1/2 לימון
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • מלח גס
  • פלפל שחור טחון טרי
  • 1/4 כוס גרגרי חומוס מבושלים
  • 3/4 כוס פסטה מלאה מבושלת
  • 1/2 כוס עלי תרד טריים
  • 1/2 פלפל צהוב, קצוץ / או 3 עגבניות שרי צהובות, חצויות
  • 2 כפות גבינת פרמז'ן

אופן ההכנה

1.

שופכים את שמן הזית, מיץ הלימון, פטרוזיליה , ומעט מלח ופלפל לתחתית צנצנת בנפח של 450 גרם. מערבבים היטב בעזרת כפית.

2.

מסדרים בשכבות אחד על השני לפי הסדר הבא, את גרגרי החומוס, פסטה, תרד, פלפלים/ עגבניות, ופרמז'ן.

סוגרים את הצנצנת עם המכסה.

3.

לפני ההגשה מעבירים לצלחת ומערבבים.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

פסטה פסטו עם עוף

לזניית קישואים וגבינות

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה עם ירקות בסגנון אסייתי במחבת אחת

פסטה פאייה במחבת אחת

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

רוטב פסטה

פסטה פפרדלה עם חמאה חומה, צימוקים וקייל מוקפץ

פסטה אדומה שילדים אוהבים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן