
6
מנות
זמן הכנה
זמן הכנה: 20 דק' דק
זמן כולל
זמן הכנה: 20 דק' דק
רמת קושי: קלה
בשרי
כולכם יודעים איך אני אוהבת את המספר 7 ( שבת וכו'…), ואני בהחלט אוהבת סלט שניתן להכין מראש לפני ההגשה. הסלט היפהפיה הזה נותן הופעה מרשימה, וזאת מנה שכולם מהצעירים ועד המבוגרים יאהבו!
מצרכים
סלט
- 3 כוסות עגבניות שרי חצויות
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס טרי
- 3 כוסות פרוסות מלפפון
- 3 כוסות בצל סגול פרוס
- 3 כוסות זיתי קלמטה ללא גלעינים
- 6 ביצים קשות, פרוסות גס
- 3 כוסות עוף מבושל , מפורק לרצועות דקות *
- 6 כוסות בייבי תרד
- שמן זית
רוטב
- ½ כוס טחינה
- 1/3 כוס מים
- 2 כפות מיץ לימון
- 1 כף דבש
אופן ההכנה
1.
סלט: מניחים את העגבניות בשכבה אחידה בתחתית קערת זכוכית /טריפל, או בכוסות הגשה אישיות . מתבלים עם מלח ופלפל.
2.
מוסיפים מעל שכבות אחידות של מלפפון, בצל, זיתים, ביצים קשות, עוף ותרד, ומתבלים כל שכבה (חוץ משכבת הזיתים) עם מלח ופלפל.
3.
מזלפים מעט שמן זית מעל.
4.
רוטב: מערבבים ביחד את הטחינה, המים, מיץ לימון ודבש.
5.
יוצקים את הרוטב מעל לתרד.
שומרים במקרר עד להגשה.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!