סלט שעועית לבנה

7

מנות

זמן הכנה

10 דק

זמן כולל

10 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 2 (425 גרם) קופסאות שימורי שעועית לבנה, רחוצה ומסוננת
  • 225 גרם ארטישוק במים או קפוא, חתוכים לרבעים
  • 2/3 כוס פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 2/3 כוס זיתים שחורים קצוצים
  • 1/4 כוס בצל סגול קצוץ
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית מנטה יבשה / או 2 כפיות עלי מנטה טריים קצוצים
  • 3/4 2 כפיות בזיליקיום מיובש או 1/2 1 כפיות בזיליקיום טריה קצוצה
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס חומץ יין אדום
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • להגשה: מלפפונים פרוסים ועלים ירוקים

אופן ההכנה

1.

בקערה גדולה מערבבים את השעועית, ארטישוק, פלפל, זיתים, בצלים, פטרוזיליה, מנטה, ובזיליקיום.

2.

שופכים את השמן והחומץ מעל לסלט ומערבבים.

3.

מתבלים במלח ופלפל.

4.

מקררים למשך מספר שעות או לילה, ומערבבים מידי פעם, לאיחוד טעמים.

5.

מגישים על עלים ירוקים ומעטרים בפרוסות מלפפון.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט ים תיכוני עם ירקות קלויים וקוסקוס מחיטה מלאה

פסטה פסטו עם עוף

מניפות בטטה

אוזן אסאדו

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

סיגר בטטה וגבינות של המסעדות

ארנצ'יני על מצע רוטב רוזה

בלינצ'ס מטוגנים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן