6 כוסות זמן הכנה 15 דק זמן כולל 30 דק רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 680 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, שטופים היטב בקליפתם ומיובשים, חתוכים לחצאים 4 כוסות חומץ יין לבן 4 כפות שמן זית מיץ מ-1 לימון 2 כפיות מלח גס פלפל שחור 4 בצל ירוק, קצוץ 340 גרם עגבנות שרי 1 כוס ארוגולה אופן ההכנה 1. מניחים את תפוחי האדמה בתוך סיר בינוני ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד שתפוחי האדמה רכים, כ12-16 דקות. 2. מסננים את תפוחי האדמה מהמים ומחכים שיתקררו לגמרי. בינתיים, מערבבים יחד בקערה קטנה את החומץ, שמן, מיץ לימון, מלח פלפל, ומניחים בצד. 3. בקערה גדולה, מערבבים את תפוחי האדמה עם הבצל ירוק, עגבניות שרי , וארוגולה. שופכים מעל את הרוטב ומערבבים. ניתן להגיש קר או בטמפרטורת החדר. ניתן להכין יומיים מראש – לשמור על הארוגולה ורוטב בנפרד ולפני ההגשה לערבב הכל יחד. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!