
6
מנות
זמן הכנה:
15 דק'
15 דק'
זמן הכנה כולל:
45 דק'
45 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
מצרכים
- 6 מנות פילה סלמון
- 2 יח' פלפל צ'ילי חריף טרי חתוך לטבעות
- 2 יח' פלפל אדום חתוך לרצועות
- 2 לימונים טריים קלופים וחתוכים לקוביות
- 1 כף גדושה כמון
- 1 כף שטוחה מלח
- 1 כף גדושה פפריקה בשמן מתוקה
- 3 עגבניות חתוכות לקוביות
- 4 שיני שום כתושות
- 6 כפות שמן זית
- 1 כוס מים רותחים
- צרור כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
1.
מחממים את השמן בסיר סוטאז' ומתחילים בטיגון קל של השום. מוסיפים את הפפריקה ומטגנים קלות על אש נמוכה כ 3 דקות יחד.
2.
מגבירים את האש ומוסיפים את הירקות לפי הסדר – פלפל חריף, פלפל אדום, עגבניות, ובסוף את הלימונים. מטגנים יחד עד למיצוי טעמים וריכוך קל של הירקות.
3.
מוסיפים כוס מים רותחים למחבת ומביאים לרתיחה.
4.
משלבים לסיר את כל התבלינים ומערבבים היטב למניעת גושים.
5.
מוסיפים את מנות הדג ומכסים את הסיר. מבשלים כ 20 דקות על אש נמוכה תוך רתיחה עדינה תמידית.
6.
לפני ההגשה בוזקים מעל הדג את הכוסברה הקצוצה.
גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!