6 מנות זמן הכנה 2 דק זמן כולל 62 דק רמת קושי: קלה פרווה צליית הסלקים מדגישה את המתיקות הטבעית של הסלק. הגישו כתוספת פרווה לצד מנה עיקרית בשרית, הוסיפו לסלטים חיים או מבושלים, או כתוספת לחומוס. מצרכים 2 סלקים אדומים גדולים מלח גס שמן זית אופן ההכנה 1. מחממים תנור ל 180 מעלות. 2. מזלפים שמן זית על הסלקים וזורים מעל מלח גס. 3. עוטפים היטב את הסלקים בנייר כסף וצולים שעה בתנור שחומם מראש, או עד שניתן לנקב בקלות בעזרת סכין. 4. לאחר שהסלקים מצטננים, מקלפים וחותכים לקוביות. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!