זמן הכנה 10 דק זמן כולל 25 דק רמת קושי: קלה חלבי מצרכים 12 כפות חמאה רכה 2/3 כוסות סוכר 1/3 כוס סוכר חום 1 ביצה גדולה 1/2 כפית תמצית וניל 1 בננה גדולה 3/4 כוס שיבולת שועל (קווקאר) אינסטנט להכנה מהירה 3/4 1 כוסות קמח 1/2 כפית מלח 1 כפית אבקת אפיה 1/4 1 כוסות אגוזי מלך קלויים, קצוצים אופן ההכנה 1. מחממים תנור ל 180 מעלות. 2. טורפים את החמאה ואת הסוכר הלבן והחום ביחד על לקבלת מרקם אחיד. 3. מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל ומערבבים. 4. קוצצים דק את הבננה (מתקבל כ - 3/4 כוס) ומוסיפים לקערה. 5. מוסיפים את שיבולת השועל, קמח, מלח, אבקת אפיה, והאגוזים, ומערבבים. 6. מגלגלים לכדורים ומשטחים קלות ומניחים עם רווחים של כ-3 ס"מ על תבניות מרופדות בנייר אפיה. 7. אופים עד שהעוגיות מקבלות צבע חום בהיר, כ-15 דקות. מקור: שף אמילי לוצאטי וקליפורוניה קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!