עוגת גבינה פרורים

מנות

זמן הכנה

20 דק

זמן כולל

140 דק

רמת קושי: קלה

חלבי

מצרכים

פירורים
  • 1/2 2 כוסות קמח תופח (או 2 כפיות אבקת אפיה מעורבבות עם קמח רגיל)
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 200 גרם חמאה רכה מעט
מילוי גבינה
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 1 פודינג וניל
  • 4 ביצים
  • 1.5 כפות קורנפלור
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 כוס סוכר
  • גרידת לימון (לפי הטעם)

אופן ההכנה

1.

לשים את כל מצרכי הפירורים עד לקבלת בצק אחיד.

שומרים שליש מכמות הבצק במקפיא, ואת מה שנשאר משטחים בתבנית (גודל התבנית תלוי בגובה העוגה שתרצו לקבל: ככל שהבתנית תהיה קטנה יותר , העוגה תהיה גבוהה יותר)

2.

אופים את התחתית כ-10 דקות על חום נמוך (ב-150 מעלות).

3.

בינתיים, מערבבים היטב את כל מצרכי המלית בקערה בינונית.

4.

כשהתחתי מוכנה, שופכים מעליה את מילוי הגבינה ומחזירים לתנור לכחצי שעה נוספת.

5.

בעזרת מגרדת עבה מגרדים את הבצק ששמרנו במקפיא לפירורים גסים, ומפזרים מעל למילוי.

מחזירים תנור לשעה נוספת ב160 מעלות.

מתכונים נוספים

עוגת גבינה שוקולד וחלבה ללא אפייה

עוגת גבינה דלת שומן

עוגת גבינה יפנית

עוגת גבינה ישראלית

עוגת גבינה מופלאה

עוגת גבינה

עוגת גבינה פירורים קלאסית

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן