
4
מנות
זמן הכנה
15 דק
זמן כולל
30 דק
רמת קושי: קלה
בשרי
השילוב של האריסה ומיץ הרימונים יוצר מרינדה מושלמת לעוף.
מצרכים
- 4 חזות עוף ללא עצמות, חתוכים לקוביות
- 1/4 כוס מיץ רימונים
- 1 כף אריסה ג'יימי גלר
- שמן זית
- 1 כוס קוסקוס יבש
- 1 כוס מים רותחים
- 1/2 כפית מלח
- 1 כוס עגבניות שרי חצויות
- חופן עלי מנטה טריים, קצוצים
- חופן כוסברה טריה, קצוצה
- מיץ מ-1 לימון
- גרעיני רימון
אופן ההכנה
1.
בקערה בינונית מערבבים את העוף עם מיץ הרימונים, אריסה, ו-1 כף שמן זית. מכסים ומשרים במרינדה במשך 15-30 דקות.
2.
מניחים את הקוסקוס, 1/4 כפית מלח, ומים רותחים בקערת הגשה גדולה. מערבבים, מכסים, ומניחים בצד ל-10 דקות.
3.
מחממים מחבת סוטאז' גדולה ומשמנים בשמן זית, על גבי אש בינונית גבוהה.
מטגנים את קוביות העוף עד להשחמה ובישול מלא, כ 5-10 דקות.
טיפ: כדי לשמור על העסיסיות של העוף, נזהרים לא לבשל יתר על המידה! בודקים אם העוף מוכן: חותכים את אחד מחתיכות העוף ובודקים האם הפנים לבן .
4.
להגשה: מערבבים מעט את הקוסקוס עם מזלג. מסדרים מעל את חתיכות העוף, עגבניות, עשבי תיבול, וגרעיני רימון, ומזלפים במיץ לימון ושמן זית.
מתבלים לפי הטעם המלח ופלפל.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!