6 מנות זמן הכנה 15 דק זמן כולל 50 דק רמת קושי: קלה בשרי … כי אנחנו תמיד מחפשים עוד דרכים לבשל עוף! המתכון הפשוט הזה מכובד מספיק בשביל סעודת שבת וחג, אך קל מספיק בשביל ארוחה טובה וקלה באמצע השבוע. מצרכים 1 בצל קטן, קצוץ גס 1 גבעול סלרי, קצוץ גס 3 גבעולי פטרוזיליה 6 חזה עוף עם העצם ½ כוס דבש ½ כוס חרדל דיז'ון מיץ וגרידה מ-2 תפוזים אופן ההכנה 1. מחממים תנור ל 280 מעלות. בתבנית תנור / צליה גדולה מניחים את הבצל, סלרי , ופטרוזיליה. מסדרים מעל הירקות את חלקי העוף. 2. בכלי קטן מערבבים ביחד דבש, חרדל, מיץ וגרידת תפוז. שופכים את הרוטב מעל לעוף. 3. מכסים את התבנית ואופים במשך 25 דקות. 4. לאחר 25 דקות, מנמיכים את הטמפרטורה ל 220 מעלות וצולים ללא מכסה במשך 10 דקות או עד שמוכן. 5. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!