
4
מנות
זמן הכנה:
40 דק'
40 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו25 דק'
1 שעות ו25 דק'
רמת קושי: קלה
בשרי
אנחנו אוהבים מאד עוף קראנצ'י שמנשנשים בכיף, אבל אנחנו לא אוהבים את הטיגון הכלול בדרך כלל – הריח, הבלאגן, וכמובן המון שומן וקלוריות. כתחליף מעולה, אנחנו משתמשים במתכון הזה עם פירורי קורנפלקס כציפוי לנגיסי עוף קטנים שאפשר לאפות בתנור או בטיגון אויר אם יש לכן מכשיר נינג'ה וכו, ולקבל תוצאה קריספית שממש מזכירה "עוף פופקורן" אמריקאי.
מצרכים
- 680 גרם חזה עוף
- 2 כפות דבש
- 2 כפיות חרדל דיז'ון
- 2 כוסות קורנפלקס
- מלח גס
- פלפל שחור
- 1 כפית אבקת שום
- 1 כפית פפריקה
- תרסיס שמן
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל200 מעלות ומניחים רשת תנור מעל לתבנית תנור אם אפשרי. אם משתמשים בטיגון אויר, מרססים בשמן את המגירה.
2.
מערבבים את הדבש והחרדל ומורחים על העוף כדי שיתחיל לספוג טעמים תוך כדי הכנת שאר המצרכים. בשקית זיפלוק / שקית הקפאה גדולה שמים את הקורנפלקס, מלח, פלפל, אבקת שום, ופפריקה, וסוגרים היטב. בעזרת מערוך או בקבוק, מרסקים את הקורנפלקס שבשקית עד שנוצרים פירורים גסים (לא לטחון לגמרי). מעבירים את פירורי הקורנפלקס לכלי נמוך.
3.
מצפים את חלקי העוף בפירורים, ומניחים על התבנית המוכנה. מרססים בשמן ואופים 20 דקות עד שהעוף מוכן.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!