900 גרם תפוחי אדמה בייבי (אפשר צבעוניים), חצויים או חתוכים לרבעים
1 בצל סגול גדול, חתוך ל-8
4 שיני שום, כתושות
3 כפות עלי רוזמרין טרי או 1 כפית רוזמרין מיובש
1/2 כוס יין לבן
גרידה ומיץ מ-1 לימון
1/2 כפית מלח גס
פלפל שחור
אופן ההכנה
1.
מחממים שמן זית במחבת סוטאז' גדולה על גבי אש בינונית גבוהה.
מוסיפים את העוף ומטגנים עד להשחמה,כ 4-6 דקות על כל צד.
מסירים את העוף מהמחבת ומניחים בצד.
2.
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומטגנים עד שהם מתחילים לקבל מעט צבע, כ-6 דקות.
3.
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים 5 דקות נוספות.
4.
מחזירים את העוף למחבת יחד עם 1/2 כוס מים, רוזמרין, יין, גרידת ומיץ לימון. מבשלים על חום נמוך, מכסים את המחבת, וממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה רכים והעוף מבושל לגמרי, כ25-30 דקות.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!