
4
מנות
זמן הכנה
5 דק
זמן כולל
זמן הכנה: 20 דק' דק
רמת קושי: קלה
בשרי
העראייס האלה מתקבלים במיטבם כשהם נעשים על האש, אך הם גם יכולים להאפות בתנור. ניתן להגיש לצד סלט ישראלי קצוץ.
מצרכים
- 500 גרם עוף טחון
- 500 גרם עגבניות טריות קצוצות דק (ניתן להמיר בקופסת שימורים של עגבניות חתוכות לקוביות 425 גרם)
- 1 בצל בינוני, קצוץ דק
- 1 כוס עשבי תיבול (פטרוזיליה / כוסברה / בזיליקום / נענע) טריים, קצוצים דק
- 1 פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק ( לא חובה)
- 1 כפית בהרט
- 1 כפית מלח גס
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- 4 פיתות מחיטה מלאה, חתוכות לחצאים
- ¼ כוס שמן זית
- הצעת הגשה : טחינה / עמבה / עריסה
אופן ההכנה
1.
בקערה גדולה מערבבים את העוף הטחון, עגבניות, בצל, עשבי תיבול, צ'ילי (אם משתמשים), בהרט, מלח, ופלפל .
2.
פותחים כל חצי פיתה וממלאים בתערובת העוף הטחון. מברישים את 2 צידי הפיתה בשמן זית.
3.
מחממים גריל או מחבת פסים לחום גבוה. צולים את הפיתה תחילה על הצד הפתוח, ואז מ-2 הצדדים.
מגישים טרי וחם עם רטבים לבחירה.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!